Nieuws

« Terug

Nieuwbouw project voor het Bijbel Instituut!

20220602_169421.jpg01 jun

Vorige maand verwelkomden we ook William Brown van UFM. UFM is de zendingsorganisatie waar we bij aangesloten zijn. We zijn heel dankbaar voor hun steun, hun gebed, hun meedenken, en het hebben van een klankbord! Tijdens zijn bezoek ontmoette William de ouderlingen, bezocht hij twee kerkdiensen en konden wij met hem delen dat het gebouwtje waarin de Bijbelschool van de EGCT komende september in van start zal gaan....niet geschikt is als permanent gebouw.

Kort na zijn terugkeer op kantoor in Engeland kreeg UFM een email van een kerk in Engeland. Deze gemeente wil graag twee projecten steunen met een éénmalige gift en hun vraag aan UFM was of ze projecten konden aanbevelen. Vervolgens kregen wij van UFM de vraag of we een nieuw gebouw voor de Bijbelsschool met bibliotheek konden presenteren als project. Dit hebben we gedaan in deze video van 5 minuten !

We weten uiteraard niet of ons project gekozen zal worden en vragen jullie gebed hiervoor! Maar deze video is wel de start van een fondsenwerving voor een gebouw voor de Bijbelschool. We bidden dat God op Zijn tijd zal voorzien! 

« Terug

Scroll naar boven