Doneren

Direct online doneren

€ 

Steun één van onze projecten eenmalig:

Wilt u rechtstreeks een gift overmaken, dan kan dat uiteraard ook.
Het IBAN-nummer van NGW is: NL76 INGB 0000 815198 t.n.v. Stichting NGW o.v.v. Evangelisatie in Togo en het juiste fondsnummer:
Voor giften aan Alex &Wijneke algemeen graag vermelden:  Fonds 225.01
Voor giften aan het Tyrannus bouwproject graag vermelden:  Fonds 225.02
Voor giften aan het project Espoir graag vermelden:  Fonds 225.03

Project NR 225.01 is voor alle steun aan ons persoonlijk. Wij leven in Togo 100% vanuit steun vanuit onze achterban en zijn enorm dankbaar dat we de afgelopen jaren in al onze levensbehoeften hebben kunnen voorzien! 

Project NR 225.02 is voor alle giften bestemd voor het nieuwbouw project Institut Biblique Tyrannus. Het nieuwbouw project is een enorm project en wij willen deze geldstroom voor alle duidelijkheid graag apart houden van alle andere financiële steun. Bidden jullie mee.... op dit moment zijn we op zoek naar een bedrag van 80.000 Euro om fase 1 van het project te kunnen verwezenlijken

Project NR 225.03 'Espoir', is voor hulp aan Togolese families in nood. Espoir betekend 'Hoop' in het Frans. Wij wonen in een van de armste landen van de wereld en het hoort voor ons bij de praktijk van alle dag dat we mensen om ons heen die het broodnodig hebben éénmalig of voor een langere tijd financieel ondersteunen. Zo steunen we momenteel een student in Lomé, die Espoir heet, helpen we onze overbuurman die een aantal maanden geleden verlamd werd en zullen we binnenkort weer een twintig tal gezinnen helpen met de aanschaf van schoolschriften zodat hun kinderen het schooljaar weer kunnen beginnen. Ook steunen we families bij overleiden, geven we steun aan weduwen en wezen, helpen we als iemand een operatie of ziekenhuis opname heeft. Deuteronomium 15:11 is zeker waarheid in Togo: "Want armen zullen binnen uw land nooit ontbreken. Daarom gebied ik u: U moet uw hand wijd opendoen voor uw broeder, de onderdrukte en de arme in uw land". Met uw hulp kunnen we nog meer betekenen voor de mensen om ons heen!

IMG-20240510-WA0006cc

Scroll naar boven