"Want de aarde zal vol worden met de kennis van de heerlijkheid van de HEERE, zoals het water de bodem van de zee bedekt" (Habakuk 2:14)

0001.jpg

Even voorstellen

Wij zijn Wijneke en Alexandre Kanri met onze kinderen kinderen Neline (9) en Niek (7). In 2011 trouwden we in Togo, waar Alexandre bibliothecaris was en ook voorganger van onze gemeente hier, de 'kerk van de genade in Christus in Togo' (L'Eglise de la Grace en Christ du Togo, EGCT)... In 2016 keerden we terug naar NL/BE zodat Alexandre Theologie kon studeren aan het IBB in Brussel. Sinds december 2020 zijn we terug in Togo, waar we nu als zendingswerkers de EGCT dienen. Alexandre kan nu, dankzij financiele steun de kerk full-time dienen. Naast preken, pastorale hulp, bijscholingen organiseren voor de andere ouderlingen en  bereid hij ook de cursussen voor voor het Bijbel Instituut wat, DV, komende september weer zal herstartten.

Over Alexandre en Wijneke ▸
home-afbeelding-watgaanwedoen-tfcwijnekeenalex.jpg

Onze bediening

Sinds april 2018 zijn we als gezin officieel toegelaten bij de Engelse zendingsorganisatie UFM. In Togo hebben we ons weer aangesloten bij: l'Eglise de la Grace en Christ du Togo'. In samenwerking met de overige ouderlingen hoopt Alexandre het opleidings Instituut voor voorgangers van de kerk uit te breiden en te verdiepen. Ook hoopt hij het kerkplant werk van de EGCT te versterken en pastorale hulp te verlenen. De kerk in Togo kan ons echter niet financieel onderhouden. We zijn daarom dankbaar voor een biddende en ondersteunde gemeente en achterban in Europa! 

De plannen voor Togo ▸
home-afbeelding-watisonsdoel-tfcwijnekeenalex.jpg

Wat is ons doel

  • Ondersteuning bieden aan de gemeente in Togo bij hun Evangelisatie en kerkplant werk.
  • Het verder ontwikkelen van het Bijbel Instituut van deze gemeente.
  • Geestelijke groei bevorderen door het beschikbaar maken van Christelijke literatuur.
Bekijk alle doelen ▸

Huidige status

Alexandre:

Alexandre vergaderd 3 keer per week met de overige ouderlingen (van de 3 EGCT kerken in Atakpame). Hij deelt met hen de kennis die hij in tijdens zijn Theologie opleiding in Brussel heeft opgedaan....Daarnaast preekt hij op zondagen en en legt hij pastorale bezoeken af. Hij is op dit moment ook druk met het voorbereiden van de nieuwe cursussen en modules voor het Bijbel Instituut wat komende setember herstart zal worden.

Wijneke:

Naast het huishouden runnen en iedere middag bijles geven aan Neline en Niek doet Wijneke regelmatig één op één Bijbel studies met de vrouwen die ons komen helpen met het doen van de was. Ook probeert ze tussen alle bedrijven door het Ewe te leren, en de vrouwen uit de gemeenten te bemoedigen.

we geloven:

  • Dat God zijn Koninkrijk uitbreid door middel van kerkelijke gemeenten
  • Dat we totaal afhankelijk zijn van God's hulp
  • Dat uw gebeden essentieel zijn voor ons en het werk hier!

Gebed:

Wie regelmatig actuele gebedspunten en updates wil ontvangen vanuit Togo, kan zich aanmeldden voor de WhatsApp verzendlijst door een app te sturen naar Wijneke (06 17192857)...met vermelding van je naam.

Helpt u mee?

Onze kerkelijke gemeente in Togo kan ons niet financieel steunen. Kunt u meehelpen?

Word donateur ▸

Laatste nieuws

Een stuk grond gekocht!

20220922_181520 (1).jpg04 okt Het Bijbel Instituut is her-start in een klein tijdelijk gebouwtje wat ongeschikt is voor de langere termijn! Een aantal maanden geleden maakten we een korte video . met info over de Bijbelschool ... lees verder

Het Bijbel Instituut.

20220914_124250.jpg21 sep Eindelijk, (na een pauze van 2 jaar vanwege Covid) is het Bijbel Instituut van de EGCT weer her-start. De eerste jaren was het Instituut een avond opleiding en doorliepen de ouderlingen met de ... lees verder
Scroll naar boven