Togo

UFM

UFM en NGW

Op deze pagina een klein stukje informatie over UFM. 

Het doel van UFM is om lokale kerken te ondersteunen in hun zendende taak! Op dit moment ondersteund UFM 90 kerken die in totaal 200 werkers hebben uitgezonden naar 35 landen. Neem eens een kijkje op de website van UFMof kijk dit interview met Michael Prest van UFM voor meer informatie!

UFM is gebaseerd in Engeland. Veel van de UFM medewerkers werkten zelf 'overseas' en hebben ervaring in het cross culturele leven. Wij zijn dankbaar voor hun praktische steun, hun meedenken, hun gebeden, de zoom-prayer meetings en het bezoek dat William Brown ons recent bracht!

20220522_120002 (1)

Wij als echtpaar zijn niet uitgezonden op de traditionele manier. Alexandre dient immers zijn eigen gemeente.... Wel weten we ons beiden geroepen door de Zender om hier te mogen dienen in Zijn Koninkrijk. Daarnaast is de gemeente hier in Togo niet in staat om ons financieel te ondersteunen. We zijn dus afhankelijk van steun en giften van familie, vrienden en kerken uit Europa. We zijn enorm dankbaar dat we inmiddels al weer anderhalf jaar terug zijn en danken God die, dmv uw/jullie giften ons voorzag!

De NGW

Een groot deel van onze support komt vanuit Nederland en omdat het onvoordelig zou zijn als al deze donateurs geld naar Engeland zouden moeten overmaken, zijn we dankbaar voor de hulp van de ANBI erkende stichting NGW (Nederlandse gemeenschap voor Wereld Evangelisatie). Giften vanuit Nederland kunnen dan ook naar de NGW overgemaakt worden.

 

4 corners

3 Keer per jaar geeft UFM een magazine uit vol met achtergronden en verhalen vanuit de 4 hoeken van de aarde.

Download het gratis hier.

Screenshot_20220702-151233_Adobe Acrobat
Screenshot_20220702-151148_Chrome

Scroll naar boven