Latest news

« Back

Eén jaar in Togo!

20211106_120524 (1).jpg15 Dec

Precies vandaag was het een jaar geleden dat we Belgie verlieten om terug te gaan naar Togo. Terugkijkend zijn we enorm dankbaar! Alexandre mag volop dienen, preken, pastorale zorg geven en zijn mede ouderlingen bemoedigen. De voorbereidingen om het Bijbel Instituut te openen zijn in volle gang. Er is een lokaal gevonden en de kerk wacht op toestemming van de burgenmeester om het te mogen gebruiken. Bidden jullie mee dat deze toestemming snel mag komen en dat God studenten zal roepen die zich zullen inschrijven ?

Neline en Niek zijn inmiddels goed gesetteld, en hebben hun draai gevonden op school. We zijn dankbaar voor een goede internet connectie waardoor we makkelijk thuis bijles kunnen geven. 

Wijneke is inmiddels volop bezig met Ewe. We zijn dankbaar voor de giften die we ontvingen voor leesboeken voor de school van Neline en Niek. De eerste boeken zijn gekocht en we zijn bezig met een grote bestelling kinderboeken geschreven door Afrikaanse schrijvers. Binnenkort meer nieuws hierover. We zijn ook dankbaar voor de 15 dozen tweedehandse Franstalige boeken die onze vrienden in Belgie verzamelden! Maar het transport van de container die deze boeken mee zou nemen is tot nader order uitgesteld vanwege de hoge transport kosten. We hopen dat ze begin volgend jaar meekunnen. Voor het transport van deze boeken, of de aanschaf van meer school boeken hebben we een permanent boeken project account bij de NGW onder fondsnummer 225.02. Voor meer details ga naar de doneren pagina van onze website.

« Back

Scroll to top