Latest news

« Back

Diploma-uitreiking Alexandre

Diploma-uitreiking-Alexandre-nieuws-togo.jpg30 Sep

Op zondag 29 september heeft Alexandre zijn diploma in ontvangst genomen. De diploma-uitreiking viel tegelijkertijd met de herdenking van het 100-jarig bestaan van de Bijbelschool (het IBB). De Bijbelschool is in 1919 opgericht. Tijdens de Eerste Wereldoorlog kwamen (katholieke) Belgische soldaten in aanraking met het Evangelie in Engeland. Na de oorlog resulteerde dit in de oprichting van de (protestantse) Bijbelschool in Brussel. Ook werden als gevolg hiervan diverse protestantse kerken in België gesticht.

Naast Alexandre kregen nog 10 andere studenten hun diploma. Bij de uitreiking hield directeur James een persoonlijk praatje. Bij de uitreiking van Alexandre werden de plannen m.b.t. de terugkeer naar Togo toegelicht en werden bezoekers ook opgeroepen om de folder met extra informatie hierover mee te nemen. 

Alexandre heeft zich ingeschreven bij een arbeidsbureau. Ook hoopt hij de komende tijd elke morgen een Engelse taalcursus te volgen. De kinderen zitten inmiddels op zwemles en Wijneke grijpt dit moment aan om ook aan haar beweging te werken. Ze zwemt baantjes, terwijl de kinderen op maandagavond zwemles krijgen. 

Bidpunten:

  • Bid voor een goede voorbereiding voor de terugkeer naar Togo;
  • Bid voor voldoende financiële steun;
  • Bid of de familie Kanri voldoende de kans krijgt om de komende maanden hun plannen met anderen te delen op de Togo Where party’s. 

Dankpunten:

  • Dank dat Alexandre zijn studie heeft afgerond en zijn diploma in ontvangst heeft genomen.

« Back

Scroll to top