Latest news

« Back

Bezoek aan Nederland en bezoek in Togo

IMG-20230326-WA0008.jpg07 Apr

Wat was het fijn om even in Nederland te zijn! Wat een zegen om even je familie te kunnen zien en 'live' bij te kunnen praten met vrienden!

Het was een voorrecht om op zondag ochtend na de dienst in de Laankerk iets te kunnen delen over de plannen voor het Bijbel Instituut in Togo. Fijn dat er zoveel mensen nableven en er veel aandacht was! Daarnaast waren er veel goede en nuttige gesprekken. Zo hopen we in de komende weken een steun aanvraag te doen voor ons werk in Togo bij de landelijke Hersteld Hervormde Kerk. Ook spraken we met mensen die bereid zijn mee te denken bij het Bijbel Instituut - nieuwbouw project, en kon ik uitgebreid bijpraten met een nieuw TFC lid. Voordat ik op maandag vanuit Brussel weer terugvloog was er gelegenheid om de gemeente in Etterbeek (Brussel) te bezoeken. Ook met deze gemeente kon ik iets delen over ons werk in Togo.

Het was echt weer even omschakelen! Maar inmiddels ben ik terug. We vierden dat Neline 10 werd en kijken nu uit naar nieuw bezoek! Vanaf 19 April hebben we gedurende 7 weken een christelijke, Engelse studente, die Frans studeert aan de universiteit van Oxford, op bezoek. In het kader van haar studie moet Aléthea 6 maanden doorbrengen in een Franstalig land. De eerste 3 maanden bracht ze door in een gemeente in Brussel, maar aangezien ze in België geen studenten visum kreeg en daar dus maar drie maanden kan blijven, werd er door vrienden gesuggereerd dat ze ons in Togo kon bezoeken. 

Hier is ze van harte welkom! Niet alleen hebben we hier drukke weken voor de boeg en zal haar hulp in het algemeen zeer welkom zijn! We zijn ook blij dat ze wat extra bijscholing, zoals muziek en Engels, kan geven aan Neline en Niek! 

« Back

Scroll to top