Nieuws

« Terug

16 December??!

16 December - Nieuws27 aug

Eindelijk hebben we een nieuwe datum voor vertrek naar Togo, en we hopen en bidden dat deze datum niet zal veranderen!


Tot begin deze maand was de Togolese grens gesloten voor vluchtten vanuit Europa. Ook onze vlucht van 22 juli was dus geannuleerd. Wij hadden onze tickets destijds gekocht via ‘cheaptickts.be’ en hadden er nooit bij nagedacht dat dit een probleem zou kunnen zijn. Over de afgelopen maanden was het onmogelijk om via deze organisatie onze vluchten om te boeken. Hun telefoonlijn was opgeheven en op iedere email kregen we een automatisch antwoord dat ze alle passagiers 72 uur voor hun geplande vlucht proberen te helpen. 72 uur is niet voldoende tijd om een emigratie te organiseren!


Gelukkig konden we een paar weken geleden, toch onze vluchtten direct bij Brussels Airlines, omboeken. We hebben gekozen voor 16 December. Wij hebben dan tijd om onze voorbereidingen herop te starten. De kinderen kunnen dan ruim 3 maanden hier naar school en zullen in Togo een paar weken de tijd hebben om te acclimatiseren alvorens ze daar in Januari naar school zullen gaan.


Afgelopen week was de eigenaar van ons appartement, die op la Réunion (in de Indische Oceaan) woont, in Brussel. Hij kwam bij ons langs en we hebben met hem afgesproken dat we op 15 december ons appartement zullen verlaten. Als toch zal blijken dat de vlucht van 16 december niet door zal gaan, dan zullen we op zoek gaan naar een tijdelijk onderkomen.

« Terug

Scroll naar boven