Nieuws

« Terug

25 maart

20200326_094454.jpg25 mrt

Hoe enorm is de wereld in een aantal dagen verandert! Hier in Brussel heb ik de afgelopen week vrij gehad. Het hele ziekenhuis is compleet her georganiseerd om de komende weken corona patiënten op te vangen. Alle electieve ingrepen zijn geannuleerd en artsen zijn gestopt met consultaties. Het gevolg hiervan was de afgelopen week dat er geen werk was voor de anesthesie verpleegkundigen.

Thuis settelen we ons in een nieuwe routine. Neline heeft een hele stapel opdrachtjes meegekregen voor thuiswerken. Alex had zijn cursus Engels afgerond en hij is dus bij de kinderen als ik straks weer ga werken. We wonen hier in een appartement en hebben dus helaas geen tuin, maar zijn dankbaar voor het pleintje achter ons appartement waar de kinderen iedere dag even kunnen fietsen of skyleren. Verder hadden we een minitrampline gekocht om mee te nemen naar Togo en zijn daar nu enorm blij mee! Ook de stapels leesboeken die we recent kregen en kochten voor Togo komen nu extra goed van pas, Pietje Puk is erg populair!

Uiteraard is het op dit moment heel moeilijk te zeggen hoe het corona virus onze plannen omtrent terugkeer naar Togo zal gaan beïnvloeden. Omdat we voorlopig (in ieder geval niet voor eind mei) nog geen concrete beslissingen hoeven te nemen hebben we besloten om de komende tijd te bidden voor Gods leiding en gewoon afwachten hoe de dingen zich verder ontwikkelen.

« Terug

Scroll naar boven