Nieuws

« Terug

Container naar Togo

port-border-services-slide-image-2.jpg12 feb

Dit voorjaar gaat er weer een container van Belgie naar Togo! Dit wordt georganiseerd door een Belg die een zus in Lomé heeft wonen en deze container deelt met iedereen die spullen naar Togo wil sturen. In Lomé gaat de container naar het terrein van zijn zus. Op iedere doos staat het telefoonnummer van een contact persoon in Lomé die vervolgens gebeld wordt en de dozen kan gaan halen. 

Voor ons is dit een hele goede manier om alvast alle zware spullen vooruit te sturen. Wij zullen geen meubels meesturen, maar wel bijvoorbeeld al Alex' boeken en andere zaken die in Togo niet te vinden zullen zijn. Een van de dingen die ik heel graag zou meesturen zijn Nederlandse lees- en schoolboeken voor Neline en Niek of bijvoorbeeld zaken als luister CD's. Als iemand thuis nog mooie tweedehandse boeken heeft (vooral eenvoudige AVI 1-4 boeken) dan zou ik die heel graag meesturen. Nederlandse leesboeken zijn in Togo niet te vinden!

Op mijn werk weten mijn collega's inmiddels ook dat ik terug ga naar Afrika. Ik kreeg van een van de artsen 4 grote tassen goede materialen om daar te gaan brengen naar een van de ziekenhuizen. En ik hoop dat we nog meer bruikbare spullen zullen kunnen meesturen. Het opsturen van al deze spullen en ook straks het transport van onze auto kost uiteraard geld. Wie ons zou willen helpen, door bijvoorbeeld het transport van één doos (20 euro) te betalen, zou ons dan ook enorm helpen. 

« Terug

Scroll naar boven