Nieuws

« Terug

November update

november-update-zending-in-togo.jpg17 nov

Vorige week maandag was een mooie dag. We hadden een nationale vrije dag: de wapenstilstand dag. We zijn naar Charlois geweest, waar een convent was. 18 gemeenten zijn daarbij aangesloten, en er waren rond de 700 bezoekers. Er was een spreker uit Frankrijk, die een meditatie hield over Christus’ autoriteit vanuit de brieven van Petrus. Heel leerzaam!

Neline leert lezen op school, dat valt niet mee. Frans leren lezen en schrijven is moeilijker dan het Nederlands. Fijn dat ze nu in België al een goede basis kan leggen voor het lezen, erg belangrijk. Neline schreef haar eigen verlanglijstje voor Sinterklaas (zie foto). Daar staat op 1-telefoon, 2-computer (ordinateur) en: 3 'dat is alles' ( C'est Tout;-).

Vorige week zondag preekte Alex in de gemeente  Ganshoren, waar hij het afgelopen jaar stage liep vanuit de bijbelschool. We ontmoetten daar een lieve vrouw uit Zwitserland. We kenden haar van een eerder bezoek van haar aan haar moeder. Ze heeft jaren in Togo gewoond en een weeshuis gebouwd. Ze gaf ons een flinke financiële gift, die we kunnen gebruiken voor onze reis naar Engeland. Wat bijzonder. Deze reis staat gepland voor 7 tot 13 december. We hopen dan langs het kantoor te gaan van de UFM, de organisatie waar we bij aangesloten zijn. We hopen ook een kerk te bezoeken in Chesham, in Buckinghamshire. Ook zijn we uitgenodigd door een predikant uit Wales en hopen we 2 bevriende echtparen te bezoeken.

Dankpunten:

We zijn dankbaar dat de inkomsten op onze support rekening aan het stijgen zijn! 
Alex is dankbaar dat hij een intensieve taalcursus Engels kan volgen, en dat dit kan tijdens de schooltijden van de kinderen 

Gebedspunten:

Dat we een goede tijd in Engeland zullen hebben. Dat we ook daar veel gelegenheden zullen hebben om met kerken en vrienden te spreken over Togo. Dat we in deze tijd van fondsenwerving ons vertrouwen volledig mogen stellen op onze Hemelse Vader, en dat de wetenschap dat Hij in onze noden ZAL voorzien ons echte rust zal geven!

« Terug

Scroll naar boven