Nieuws

« Terug

Gezinskamp

vakantie-wijneke-zending-in-togo.jpg21 aug

Deze zomer heeft Wijneke veel gewerkt maar er was ook tijd voor vakantie. Wijneke is met de kinderen naar een gezinskamp in Someren geweest. Voor de kinderen was een eigen programma en ze hadden het goed naar hun zin. Voor de volwassenen was er iedere dag bijbelstudie en in de avond een kampvuur. Het was heerlijk voor Wijneke om zo in alle rust tijd door te brengen met andere christenen en het geloof te delen.

Alex heeft deelgenomen aan een gezinskamp in Frankrijk. Het was voor hem heerlijk om in zijn eigen taal met de bijbel bezig te zijn en persoonlijke gesprekken te hebben. De theologische opleiding is de afgelopen 3 jaar intensief geweest en hij ziet ernaar uit om deze af te ronden. Het kamp was goed om op adem te komen. Tijdens het gezinskamp heeft hij ook een meditatie verzorgt.

De kampen waren ook een mogelijkheid om te vertellen over ons werk in Togo. We hopen dat het lukt om meer financiele ondersteuning te vinden. Om terug te kunnen gaan hebben we geld nodig voor tickets en graag zou ik 3 dagen gaan werken om me voor te kunnen bereiden op onze terugkeer. Alex mag op zijn visum werken. We hopen en bidden dat hij werk mag vinden zodat we kunnen sparen voor onze terugkeer. Bidt u mee?

« Terug

Scroll naar boven