Nieuws

« Terug

Predikantenconferentie in Lome

IMG20231010202218.jpg14 okt

Van 10 t/m 12 oktober was er een predikantenconferentie in Lome, Alexandre was door de organisatie gevraagd een workshop te geven en deel te nemen aan een paneldiscussie. Deze conferentie deed ons weer beseffen hoe belangrijk het is dat kerken Bijbels gefundeerd zijn en dat het Evangelie er helder klinkt! Niet alleen individueel komt de roep tot ons om zout en licht te zijn in deze wereld....juist ook gemeenten horen dat te zijn. Het is de liefde die gemeenteleden onderling hebben die laat zien hoeveel Christus ons liefhad!

IMG_20231013_110805Naast goed onderwijs was het ook een plek van ontmoeting. In Niger werken enkele broeders bij een lokale drukkerij. Zij konden die lokaal tegen heel lage kosten christelijke boeken printen! Wij bidden dat we t.z.t. in Atakpame ook zo'n drukkerij kunnen openen! Goede boeken zijn heel belangrijk voor de groei, in de diepte, van de kerken in Togo!

IMG20231010184651Tenslotte was deze conferentie een hele goede plek om het werk van Actes 29 onder de aandacht te brengen. Alexandre is de vertegenwoordiger van deze organisatie in Togo. Deze organisatie kan en wil kerkplant initiatieven ondersteunen. We bidden dat ook dit een middel mag zijn wat mag helpen bij het startten van kerkjes in gebieden waar het Evangelie tot nu toe nog niet klonk!

« Terug

Scroll naar boven