dernières nouvelles

« Retour

Naar Nederland!

20200510_221655.jpg10 mai

Heel onverwachts was ik afgelopen donderdag in Nederland. Woensdag avond besloot ik dat dit toch echt geen ‘onnodige’ verplaatsing zou worden. Dinsdag kreeg mijn moeder, eigenlijk onverwachts omdat ze nog maar kort op de wachtlijst stond, een plaats aangewezen in de Princessenhof. Een plekje waar 24 uur per dag zorg voor haar is en waar ze echt aan toe is! Het is op zo’n moment toch echt fijn als je naar je zussen toe kan om daar met elkaar over te spreken. Het was fijn dat we met haar een kijkje konden nemen, en voor ons een enorme opluchting dat onze moeder positief reageerde op deze komende verandering! Ze ziet zelf gelukkig in dat het thuis niet langer meer gaat. Uiteraard was het fijn om na 2 maanden mijn zussen en moeder weer te zien…en als je dan bovendien even kunt winkelen op de Crimpenhof….(hier in België zijn nog bijna alle winkels gesloten)

Het is voor ons een geruststelling dat mijn moeder binnenkort hopelijk (….we horen donderdag definitief of ze het plekje krijgt) niet meer zo heel veel alleen zal zitten. Ik ben ook heel dankbaar dat we de komende maanden nog in de buurt zullen zijn om mee te kunnen helpen met al de verhuizingen die dit met zich mee zal brengen. Mijn moeder verhuisd, maar mijn zus Christine zal naar het huis van mijn moeder verhuizen.

Terugrijdend naar België vroeg ik me toch af hoe de grenscontrole zou gaan….Ik vond dit een ‘noodzakelijke’ verplaatsing….maar zou de Belgische politie dat ook vinden? Opgelucht kon ik gelukkig de grens achter me laten nadat ik zonder problemen door mocht rijden!

 

« Retour

Scroll to top