dernières nouvelles

« Retour

TogoWhere party en TFC vergadering

Nieuws studie.JPG20 sept.

Deze week kwam Wijneke twee keer vanuit Brussel naar Capelle aan den IJssel. Op dinsdag vanwege een TogoWhereParty, een mooie avond waarop een heel aantal gemeenteleden van de Laankerk bijgepraat zijn en de liefde voor Togo weer is aangewakkerd. Dit najaar worden meer TWP’s gehouden. Geef je je ook op via Whatsapp of met een mailtje?

Deze week kwam Wijneke twee keer vanuit Brussel naar Capelle. Op dinsdag vanwege een TogoWhereParty, een mooie avond waarop een heel aantal gemeenteleden bijgepraat zijn en de liefde voor Togo weer is aangewakkerd. Dit najaar worden meer TWP’s gehouden. Geef je je ook op via Whatsapp of met een mailtje?

Op woensdag 18 september 2019 zaten we als ThuisFrontCommissie mèt Wijneke bij elkaar. Over anderhalve week is de diplomering van Alexandre. Drie jaren intensief studeren aan het IBB zijn daarmee afgerond. Het markeert tegelijk het begin van het afbouwen van het leven in België en het concreet voorbereiden van de terugkeer naar Togo. De TFC bidt, denkt en werkt met de Kanri`s mee in de richting van het vertrek. U ook?! Dank daarvoor!

« Retour

Scroll to top