dernières nouvelles

« Retour

Op het dak?

20210120_153336.jpg20 juil.

In de afgelopen stukjes hebben jullie gezien dat we dus graag iets willen doen aan het stimuleren van lezen. Maar waar en hoe? We willen allereerst klein beginnen en een ‘rugtassen bibliotheek’ opzetten voor de kinderen op de school van Neline en Niek, en de kinderen van de kerk. Giften hiervoor zijn welkom op onze projecten rekening van de NGW.

Maar graag willen we het volgende alvast bij jullie onder de aandacht brengen en er jullie gebed voor vragen! We zouden uiteindelijk heel graag een Christelijke bibliotheek / resource center willen bouwen op het dak van ons huis!! Hieronder een paar van de redenen:

  • Er staan nu veel onuitgepakte dozen met boeken op Alex’ studeer kamer: we willen graag dat deze boeken gelezen gaan worden!
  • Bouwen op ons dak zal goedkoop zijn: er hoeft geen stuk land voor gekocht te worden en de fundering ligt er al.
  • De kerk wil t.z.t. zelf op een neutraal terrein het Bijbel Instituut van de kerk bouwen, maar het kan nog jaren duren voor dit zover is. Dit resource centrum zal een klaslokaal en een bibliotheek hebben. Hier zal het Bijbel Instituut dankbaar gebruik van maken!
  • Wij hebben goed internet, ideaal dat dat ter plekke is!
  • Naast een klaslokaal en leesruimte/bibliotheek voor studenten en volwassenen, is er ruimte voor een ‘kinderbiep’ waar we dus lees en kinderclubs kunnen organiseren.

Bidden jullie mee?

« Retour

Scroll to top