dernières nouvelles

« Retour

Baan opgezegd!

Kopie van Market Scene.jpg07 nov.

Vandaag heb ik mijn baan bij yuco medical opgezegd! Heel raar: na eind volgende maand geen salaris meer! We zijn enorm dankbaar dat we in het verleden ervaren hebben dat onze Hemelse Vader voor ons zorgt! Hij beloofd dit ook aan al Zijn kinderen in Mattheus 6: 25-30. Toch kunnen we er niet automatisch vanuit gaan dat deze beloften ook voor ons zijn! Gods beloften zijn vast en zeker….maar alléén als ze door ons geloofd worden! En ik….(Alex veel minder!) val toch heel vaak in de categorie ‘kleingelovige’ omdat het, gek genoeg, makkelijker is te vertrouwen op een maandelijks salaris i.p.v. van op een God die almachtig is en als Vader voor ons zorgt! Ik hou veel van het beeld van de puriteinen die zeiden: “De boom van Gods beloften zal zijn vruchten niet laten vallen totdat zij geschud wordt door de hand van het gebed” Willen jullie met ons meebidden dat we Gods beloften zullen geloven, Hem zullen vertrouwen en als we gebrek vrezen of het moeilijk hebben….dat we dan zullen schudden aan de boom totdat die boom zijn vruchten zal laten vallen!

We willen iedereen hartelijk bedanken die ons de afgelopen maanden al steunden! Hierdoor hebben we een buffer kunnen opbouwen waarmee we nu grote uitgaven kunnen doen zoals het transport van onze spullen en straks onze auto. Ook reizen in Covid tijd brengt extra kosten met zich mee…alleen al de covid testen die we hier in België en in Togo zullen moeten doen zullen ons 200 euro per persoon kosten!

Op dit moment komt er maandelijks al  ongeveer 50 procent binnen van het bedrag dat straks nodig is om onze vaste lasten in Togo te kunnen betalen. (Kosten levensonderhoud, verzekeringen, vrijwillige bijdrage AOW, etc etc). Willen jullie biddend overwegen, waar mogelijk, ons maandelijks met een vast bedrag te steunen? Ga naar: https://www.zendingintogo.nl/doneren

« Retour

Scroll to top