dernières nouvelles

« Retour

Oktober update

oktober-update-alexandre-wijneke-zending-in-togo28 oct.

Nu Alex zijn studie aan het IBB afgerond heeft hij eindelijk tijd voor een cursus engels. Hij gaat nu 4 ochtenden in de week naar cursus om zijn Engels te verbeteren. Engels is belangrijk voor zijn internationale contacten o.a. van UFM de organisatie waarmee ze samenwerken. 

Wijneke is per oktober een dag minder gaan werken. Ze werkt nu drie dagen in het ziekenhuis en de andere dagen heeft ze de zorg voor Neline en Niek. Ze is ook begonnen met voorbereidingen te treffen voor de grote verhuizing naar Togo. Huis ontspullen, administratie op orde brengen, organiseren van Togo Where party´s etc etc.

Bidden jullie mee? We zijn afhankelijk van Gods zegen in de dingen die we doen. 

Met Neline en Niek gaat het ook goed op school. Alexandre en Wijneke zijn dankbaar dat ze al redelijk Frans kunnen praten en ze alles ook steeds beter gaan begrijpen in het Frans.

Wat uiteraard wel moeilijk is, is het feit dat ze hier naar een openbare school gaan. Halloween stond de afgelopen week hoog op de agenda. Zonder ons weten werd Neline deze week meegenomen naar een expositie over heksen in de dorpskerk van Berchem. In Niek z.n klas mochten alle kinderen verkleed komen. Na goed navragen bleek het echt niets meer te zijn dan verkleden en uiteindelijk besloten dat Niek ook verkleed naar school mag: maar zeker niet als spook of heks…..Niek ging als dokter! Maar wat een zegen, om thuis uit te mogen leggen dat we een God van het leven en het Licht dienen!

Verder proberen we, waar we kunnen de kinderen ook al voor te bereiden op de grote omschakeling, straks in Togo, waar alles anders zal zijn. Neline is begonnen met het volgen van e-learning modules in het Frans. Hier hopen zowel zij als Niek straks in Togo ook mee te gaan werken, naast hun lessen op de Togolese school.

« Retour

Scroll to top