dernières nouvelles

« Retour

Zomervakantie voor Neline en Niek

zomervakantie-zending-in-togo.jpg02 juil.

Op vrijdag 28 juni hebben Neline en Niek hun laatste schooldag gehad. Terwijl alle kinderen in Nederland nog naar school moeten, kunnen zij al van hun zomervakantie genieten. Hun zomervakantie duurt maar liefst 9 weken! Voor de komende 2 weken heeft de gemeente Brussel opvang geregeld. Er kan gekozen worden uit diverse thema’s waarvoor je je kind op kunt geven. Neline en Niek hebben als thema voor de 1e week ‘zwemmen’ en als thema voor de 2e week ‘knutselen’. 

Alexandre rondt deze week zijn laatste stage af. Daarna moet hij nog een grote schrijfopdracht maken en inleveren. Een paper van maar liefst 15.000 woorden. Als alles goed gaat kan hij dan in september zijn diploma in ontvangst nemen. 

Wijneke heeft zich de afgelopen weken ontfermd over wat rompslomp met de belastingdienst. De kinderen zijn ook ingeschreven voor zwemles. Dat had wat voeten in aarde… Na 1,5 uur zweten in een bloedheet zwembad kon ze een van de laatste plaatsjes bemachtigen voor Neline en Niek. Ze kijkt er erg naar uit om eind juli/begin augustus naar het gezinskamp in Someren te gaan.  

Dankpunten:

  • Nel (de zus van Wijneke) is geopereerd. De operatie is geslaagd en Nel voelt zich goed. Woensdag 3 juli zal Nel de uitslag krijgen. Dank dat de operatie geslaagd is. Bid voor een positieve uitslag. 
  • Op vrijdag 28 juni hebben Neline en Niek hun schooljaar afgerond. Dank dat het goed met hen gaat en dat ze voor zwemles zijn ingeschreven. 

Bidpunten:

  • Alexandre is bijna klaar met zijn studie. Bid voor de komende maanden nu hij aan zijn laatste schrijfopdracht bezig is. 
  • Bid of Alexandre en Wijneke in alles hun vertrouwen op God mogen stellen. Juist nu ze zich na de zomervakantie nog meer gaan voorbereiden op hun terugkeer naar T

« Retour

Scroll to top