De missie

De plannen

en aantal concrete plannen:

  • Alexandre wil gaan werken aan de ontwikkeling van een curriculum voor het opleidingsinstituut
  • Alexandre zal ook pastoraal werk doen binnen de gemeente en meedenken hoe de overige voorgangers meer tijd kunnen vrijmaken voor de voorbereiding van hun preek.
  • Ten slotte zal Alexandre zich bezighouden met het toerusten van de kerkplant werkers en zendelingen die vanuit de EGCT werken.
  • Wijneke zal zich de eerste tijd bezighouden met een nieuwe poging om Ewe, een van de meest gesproken lokale talen, te leren. Daarnaast zal ze druk zijn met het lesgeven van Neline en Niek.

De planning is om december 2019 naar Togo te vertrekken. Wijneke: “Wij kijken ernaar uit het effect te ervaren dat plaatsvindt als mensen tot het geloof komen. Dit kunnen we echter niet alleen bereiken. Wij zijn hierbij afhankelijk van onze Hemelse Vader maar ook van onze achterban. Daarom zijn wij op zoek naar gemeenteleden en andere christenen die partner willen worden. Wij vragen hen voor ons en met ons te willen bidden. Regelmatig zullen we hen informeren over hoe het met ons gaat en of we onze doelen bereiken.

Scroll naar boven